/ Grundkursus: Værdiansættelse af investeringsejendomme

Grundkursus: Værdiansættelse af investeringsejendomme

Få grundlæggende viden om værdiansættelse af investeringsejendomme. Du lærer at forstå og bruge den afkastbaserede metode og anvende Discounted Cash Flow-metoden (DCF-metoden) i praksis.

Uundværligt kursus

Bliv helt skarp på værdiansættelse med DCF-modellen. Kurset er et undværligt værktøj for dig, der arbejder med eller som ønsker at forstå værdiansættelser med DCF-modellen. Få en grundlæggende og nødvendig viden, der vil styrke dig i dit arbejde og din forståelse af DCF-modellen.

Det praktiske

På kurset gennemgåes, hvordan Excel anvendes til at illustrere den beregningsmæssige effekt af relevante forhold for værdiansættelsen.

Faldgruber

På kurset vil anbefalingerne, der er udarbejdet i publikationen Værdiansættelse af investeringsejendomme – anbefalinger til DCF-modellen, blive gennemgået og diskuteret. De praktiske udfordringer og faldgruberne bliver løbende drøftet på kurset. Du involveres aktivt ved øvelser, gruppeopgaver og erfaringsudvekslinger.

Det får du med hjem

• Styr på DCF-modellen både i teori og praksis

• Viden om kendskab og faldgruber – og hvordan de undgås

Director cand.merc.mac., ejendomsmægler, MDE Christian Glæemose, CBRE og økonomisk konsulent Kristian Engelund Mikkelsen, EjendomDanmark

Tid og sted: København. Tirsdag d. 17. november klokken 09.30-16.00. Lektioner: 7

Tidspunkt: 17/11/2020 09.30

Pris: 4615 DKK

Medlemspris: 3695 DKK

Tilmeld

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER

Det var et god kursus, bare for mig som ikke har meget økonomisk beregnings baggrund var det lidt svært at følge. Tilgængeligt var der flere gode regneeksempler som hjælper mig med at forstå det.

Christian Deltog i maj 2020

Flere kurser fra EjendomDanmark