/ Grundkursus: Lejeret II

Grundkursus: Lejeret II

Bliv introduceret til lejerettens begreber om beboelseslejemål, og bliv klogere på lejelovgivningen og dens faldgruber. Forhåndskendskab til lejelovgivningen er ikke en forudsætning, da kurset indeholder en indledende introduktion til lovgrundlaget.

Bredt kendskab

Kurset giver dig et grundlæggende og bredt kendskab til lejerettens regler om beboelseslejemål. Kurset er baseret på en systematisk gennemgang af lovgivningen og de essentielle lejeretlige begreber. Vi tager udgangspunkt i indgåelsen af lejekontrakten og de sædvanlige vilkår, der er omfattet af den autoriserede standardlejekontrakt. Der vil være fokus både på rammerne for og konsekvenserne af den indgåede lejeaftale og de vilkår, der har relevans i lejeperioden.

Seneste praksis

Kurset er baseret på den seneste praksis og lovgivning, og det juridiske indhold suppleres af relevante eksempler fra hverdagen.

Det får du med hjem

  • Godt og systematisk overblik over lejerettens regler
  • Viden om de væsentlige lejeretlige begreber
  • Seneste praksis og lovgivning i relation til lejeretten
  • Praktiske eksempler og løsningsforslag

Specialkonsulent Pernille Lind Husen, Københavns Huslejenævn
Juridisk konsulent Ea Norre, EjendomDanmark

Dato: Mandag den 17. maj, 9.30-13.00
Adresse: EjendomDanmark, Vester Farimagsgade 41, 1606 København V

Tidspunkt: 17/05/2021 09.30

Pris: 2895 DKK

Medlemspris: 2320 DKK

* Vælg venligst om tilmeldingen skal gælde fysisk eller digitalt.

Tilmeld

Det siger andre

Virkelig godt kursus, når man som mig er ny på området. Niveauet var passende. Det skriftlige materiale er virkelig godt. En god opslagsbog at få med sig. De to undervisere var begge gode og supplerede hinanden godt. Det er tydeligt, at Pernille har meget stor erfaring/viden.

Anne

Deltog i marts 2019

Generelt var det et godt kursus med relevante emner, god forplejning osv.

Anonym 

Deltog i marts 2019

Jeg fik rigtig meget ud af begge kurser (grundlæggende lejeret 1 + 2). Underviserne var kompetente og havde styr på lejeret. De var rigtig gode til at formidle juraen til folk, som ikke nødvendigvis har meget kendskab til fagområdet.

Anonym 

Deltog i april 2020