/ Lejeret I

Lejeret I

Få styr på lejeretten og den grundlæggende lovgivning, der regulerer udlejning af boliglejemål.


Ejer eller administrerer du boliglejemål og har brug for et grundlæggende overblik over lejelovgivningen? Så kan du ved lejeret I og II få en grundig indflyvning i begreber og regler med en praktisk vinkel, herunder fokus på faldgruber. Du får samtidig et overblik over den sammenskrevne lejelovgivning samt kendskab til den nye typeformular A, 10. udgave.


Bredt kendskab med praksisnær tilgang
Kurset giver dig et grundlæggende og bredt kendskab til lejerettens regler om beboelseslejemål. Vi tager udgangspunkt i de spørgsmål, du skal stille dig, inden du kan indgå en lejekontrakt, og fortsætter derefter med de regler, der gælder, når lejeforholdet er påbegyndt. Det er fx, hvilken type ejendom har jeg med at gøre? Hvilke regler finder anvendelse? Hvordan kan lejen fastsættes? Hvordan kan lejen reguleres? Der vil være fokus både på rammerne for og konsekvenserne af den indgåede lejeaftale og de vilkår, der har relevans både i lejeperioden og ved lejemålets ophør.


Seneste praksis
Kurset er baseret på den seneste praksis og lovgivning, og det juridiske indhold suppleres af relevante eksempler fra hverdagen. Forhåndskendskab til lejelovgivningen er ikke en forudsætning, da kurset indeholder en indledende
introduktion til lovgrundlaget. 


Del I
Del I omhandler de vilkår, der primært har relevans i forbindelse med indgåelse af lejekontrakten og forhold der gør sig gældende i forhold til indflytningen.

Advokatfuldmægtig Marie Skovgaard Jørgensen, Capital Law CPH

Afdelingsleder, cand.jur. Mogens Dürr, EjendomDanmark

jur4 lektioner

Sted: EjendomDanmark Vester Farimagsgade 41 1606 København V

Tidspunkt: 02/05/2023 09:15 – 02/05/2023 12:45

Pris (ex. moms): 3995 DKK

Medlemspris (ex. moms): 2995 DKK

Tilmeld

Har du spørgsmål?

Er du tvivl om, hvornår du får link til undervisningslokalet, hvordan undervisningsmaterialet bliver udleveret, eller hvilken forplejninger der er på vores kurser?

Klik her og læs mere

Det siger andre

Super brugbart kursus, når man som mig er ny på området. Jeg fik en god og nyttig grundviden. Niveauet var passende. Det skriftlige materiale er også virkelig godt. De to undervisere var begge gode og supplerede hinanden godt.

Anne

Deltog i marts 2019

Meget kompetente og gode formidlere.

Johnny

Deltog i april 2020

EjendomDanmark følger myndighedernes anbefalinger

For at sikre, du trygt kan gå på kursus hos EjendomDanmark, har vi indført flere tiltag

COVID-19 retningslinjer hos EjendomDanmark