/ Forbedringer

Forbedringer

Bliv klogere på, hvilke muligheder du har for at forhøje lejen, når der udføres forbedringer på ejendommen, og bliv skarp på reglerne for beregning og varsling af lejeforhøjelsen.

Overblik over muligheder

Du får styr på, hvornår der, i lejeretlig forstand, er tale om en forbedring og hvilke muligheder du har for at gennemføre forbedringer i en udlejningsejendom.

Styr på detaljerne

Vi gennemgår, hvordan forbedringsforhøjelser beregnes, og du får styr på de mange frister og varslingsregler, der skal overholdes før du er i mål med at kunne opkræve den efterfølgende lejeforhøjelse. Herunder også varsling af adgang og iværksættelse samt inddragelse af beboerrepræsentationen.

For at give dig en god værktøjskasse, når du selv skal til at gennemføre et forbedringsprojekt, vil reglerne i et vist omfang blive sat ind i en praktisk kontekst blandt andet i forhold til projektplanlægning og sikring af dokumentation.

Vi berører også, hvilke indsigelsesmuligheder lejer har og giver anbefalinger til behandling af eventuelle tvister.

Der er fokus på udlejers muligheder for at gennemføre ensidige forbedringer overfor boliglejere. Muligheder for aftalte forbedringer og forbedringer i erhvervslejemål berøres dog i hovedtræk.

Det får du med hjem

  • Overblik over dine muligheder for at udføre forbedringer på ejendommen.
  • Styr på, hvordan forbedringsforhøjelser beregnes og hvordan du overholder de komplicerede varslingsregler, samt forudgående formkrav, der er relevante for projektplanlægning, så du undgår faldgruber.

Specialkonsulent Pernille Lind Husen, Københavnshuslejenævn

Juridisk direktør Lena Hartmann, EjendomDanmark

Sted: EjendomDanmark Vester Farimagsgade 41 1606 København V

Tidspunkt: 06. Oct 2022 09:30-16:00

Pris (ex. moms): 5500 DKK

Medlemspris (ex. moms): 4395 DKK

Tilmeld

Har du spørgsmål?

Er du tvivl om, hvornår du får link til undervisningslokalet, hvordan undervisningsmaterialet bliver udleveret, eller hvilken forplejninger der er på vores kurser?

Klik her og læs mere

EjendomDanmark følger myndighedernes anbefalinger

For at sikre, du trygt kan gå på kursus hos EjendomDanmark, har vi indført flere tiltag

COVID-19 retningslinjer hos EjendomDanmark