/ Ejendomsfinansiering

Ejendomsfinansiering

Få et overblik over både nyere og veletablerede muligheder for ejendomsfinansiering i såvel store som små ejendomsvirksomheder. Du vil desuden få en generel indsigt i grundlæggende finansieringsteori samt den makroøkonomiske udvikling.

Nødvendigt overblik

Få et grundigt indblik i mulighederne for ejendomsfinansiering for investeringsejendomme. Skal du træffe beslutning om ejendomsfinansiering, refinansiering? Eller har du blot brug for et overblik over mulighederne, så er dette kursus det rette for dig.

Klædt på til at træffe beslutninger

På kurset vil du få et overblik over både nyere og veletablerede muligheder for ejendomsfinansiering i store og små ejendomsvirksomheder. Du får også en generel indsigt i grundlæggende finansieringsteori. Det er en stor fordel at have kendskab til det, når der skal træffes beslutninger om finansiering.

Målrettet dig

Ejendomsvirksomheder er forskellige, hvorfor der ikke eksisterer én optimal finansieringsløsning. Derfor får du kendskab til, hvilke strategiske overvejelser samt omkostnings- og risikovurderinger der skal fylde, når der skal træffes beslutning om ejendomsfinansiering.

Det får du med hjem

  • Få indblik i den grundlæggende finansieringsteori
  • Vær helt opdateret på både nyere og veletablerede lånemuligheder – samt en indføring i dansk realkredit
  • Lær om derivater, ejendomsobligationer, crowdfunding og byggelån
  • Bliv helt skarp på, hvad der påvirker finansieringsmulighederne

Sted: Digitalt Online

Tidspunkt: 30. december 2023 09:00 – 30. december 2023 17:00

Pris (ex. moms): 3995 kr.

Medlemspris (ex. moms): 2995 kr.

Tilmeld
Hvilken tilmelding skal du vælge?

Digitalt: Ønsker du at tilmelde dig kursets onlineforløb, som er digitalt tilgængeligt helt frem til d 30/12/23, skal du vælge denne tilmelding.

 

 

BEMÆRK

Når du er tilmeldt et onlineforløb, får du tildelt en adgang, der giver dig mulighed for at gennemføre forløbet præcis når det passer dig inden for 14 dage fra du har tilmeldt dig.

Har du spørgsmål?

Er du tvivl om, hvornår du får link til undervisningslokalet, hvordan undervisningsmaterialet bliver udleveret, eller hvilken forplejninger der er på vores kurser?

Klik her og læs mere

Har du spørgsmål?

Så kontakt vores kursusafdeling

Kursusafdelingen

Kontakt os på

Du synes måske også, dette er interessant?