/ Ejendomsfinansiering

Ejendomsfinansiering

Få et overblik over både nyere og veletablerede muligheder for ejendomsfinansiering i såvel store som små ejendomsvirksomheder. Du vil desuden få en generel indsigt i grundlæggende finansieringsteori samt den makroøkonomiske udvikling.

Nødvendigt overblik

Få et grundigt indblik i mulighederne for ejendomsfinansiering for investeringsejendomme. Skal du træffe beslutning om ejendomsfinansiering, refinansiering eller har du blot brug for et overblik over mulighederne, så er dette kursus det rette for dig.

Klædt på til at træffe beslutninger

På kurset vil du få et overblik over både nyere og veletablerede muligheder for ejendomsfinansiering i både store og små ejendomsvirksomheder. Du får også en generel indsigt i grundlæggende finansieringsteori. Det er en stor fordel af have kendskab til det, når der skal træffes beslutninger om finansiering.

Målrettet dig

Ejendomsvirksomheder er forskellige, hvorfor der ikke eksisterer én optimal finansieringsløsning. Derfor får du kendskab til, hvilke strategiske overvejelser samt omkostnings- og risikovurderinger der skal fylde, når der skal træffes beslutning om ejendomsfinansiering.

Det får du med hjem

  • Få indblik i den grundlæggende finansieringsteori
  • Vær helt opdateret på både nyere og veletablerede lånemuligheder – samt en indføring i dansk realkredit
  • Lær om derivater, ejendomsobligationer, crowdfunding og byggelån
  • Sidst men ikke mindst: Bliv helt skarp på, hvad der påvirker finansieringsmulighederne

Cheføkonom Jeppe Borre, Arbejdernes Landsbank og økonomisk konsulent Kristian Engelund Mikkelsen, EjendomDanmark

Tid og sted. EjendomDanmark, Vester Farimagsgade 41, 1. sal, 1606 København V. Mandag d. 21. september 2020 klokken 09.30-13.00. Lektioner: 4

Tidspunkt: 21/09/2020 09.30

Pris: 2815 DKK

Medlemspris: 2250 DKK

Tilmeld

Flere kurser fra EjendomDanmark