/ Bæredygtig ejendomsdrift og renovering

Bæredygtig ejendomsdrift og renovering

Bliv klogere på, hvordan du kan optimere en ejendoms værdi i driftsfasen til gavn for brugere, ejere og vores fælles naturgrundlag.

Konkret handlingsplan

Kurset fører dig igennem ti skridt, der kan lede til en mere bæredygtig Facility Management. Formålet er at klæde dig på til at kunne udarbejde en handlingsplan for en eller flere af dine ejendomme.

Derudover giver kurset dig en introduktion til, hvilke parametre der har betydning, når man skal værdiansætte en ejendom, samt en forståelse af, hvilke bæredygtige certificeringsordninger der eksisterer, og hvordan de anvendes til en øget værdiskabelse på driften og i udviklingen af dine ejendomme.

Kurset giver dig modeller, definitioner og eksempler, som skal hjælpe dig i arbejdet med eksisterende ejendomme og deres optimeringspotentialer.

Kurset er relevant for dig som arbejder med Facility Management, ejere eller andre, der gerne vil vide mere om, hvordan man kommer godt i gang med at arbejde med bæredygtig ejendomsdrift og renovering.

Indhold

  • Bæredygtig ejendomsdrift og betydning for værdiansættelsen af ejendommen

  • Parametre til øget værdiskabelse ved drift og udvikling af eksisterende ejendomme

  • Ti skridt til bæredygtig Facility management

  • Introduktion til bæredygtige certificeringsordninger for eksisterende bygninger

     

Det får du med hjem

  • Forståelse for, hvordan du kan optimere din ejendoms værdi i driftsfasen
  • Viden om de forskellige certificeringsordninger til eksisterende ejendomme

Har du spørgsmål?

Er du tvivl om, hvornår du får link til undervisningslokalet, hvordan undervisningsmaterialet bliver udleveret, eller hvilken forplejninger der er på vores kurser?

Klik her og læs mere