/ Kursusinformation / Corona retningslinjer ved undervisning hos EjendomDanmark

Corona retningslinjer ved undervisning hos EjendomDanmark

EjendomDanmark følger myndighedernes anbefalinger. Her på siden kan du se information om kursusdeltagelse.

Hos EjendomDanmark følger vi til en hver tid myndighedernes anbefalinger.

Ligesom i det øvrige samfund, bør du forsøge at holde afstand, og vi opfordrer til, at deltagerne vasker hænder og anvender håndsprit ved ankomst og løbende gennem dagen.  

Undervisningen bliver live-streamet 

Som udgangspunkt bliver kurserne live-streamet. Vi opfordrer til man gør brug af denne mulighed. Alle tilmeldte får tilsendt et link, der leder ind til det digitale kursuslokale før kurset begynder. Som deltager har man også adgang til kursets materialeside, hvor undervisningsmaterialet er tilgængelig. Ønsker man at deltage fysisk, skal man give sekretariatet besked. Fysisk fremmøde forudsætter du ikke har symptomer på conora. 

Har du symptomer på sygdom?

Hvis du har symptomer på sygdom, kan du ikke møde op til undervisningen.

Er du tilmeldt et kursus, er du velkommen til – vederlagsfrit – at overføre din kursusplads til en anden deltager fra samme virksomhed. Husk at give sekretariatet besked, så hurtigt som muligt. På den måde sikrer vi, at din kollega får tilsendt de praktiske oplysninger og på selve kursusdagen får et kursusbevis med det korrekte navn.

Smittesporing 

Bliver du testet positiv med COVID-19 i op til 14 dage efter, du har deltaget på et arrangement hos EjendomDanmark, beder vi dig om at orientere sekretariatet, så vi kan kontakte de øvrige deltagere og hjælpe med at stoppe spredningen.

Kontakt sekretariatet ved spørgsmål

Kursusafdelingen

Kontakt os på

Vi tager flere forholdsregler, så du trygt kan deltage på vores kurser. Vi følger de gældende anbefalinger. Derfor kan informationerne om forholdsregler ændre sig, efterhånden som der kommer nye udmeldinger. 

God afstand i kursuslokalet

Vi har sørget for borde og stole i kursuslokalet er opstillet med passende afstand. 

Mundbind til rådighed 

Vi stiller mundbind til rådighed for vores kursister. Du kan få udleveret mundbind ved ankomst i receptionen, og der er adgang til mundbind i fællesområdet ved kursuslokalet. 

Mulighed for at spritte af

Der er adgang til håndsprit i kursuslokalet og i fællesområderne. Vær opmærksom på at bruge sprit ved kaffeautomaten. 

Undervisningsmaterialet 

Bliver udleveret elektronisk til alle deltagerne forud for kurset og vil være tilgængelig på hjemmesiden 14 dage efter kurset er afholdt. 

Forplejning på kurser

Kantinen overholder alle retningslinjer fra myndighederne. Der er krav om mundpind i kantinen 

Rengøring

Der er ekstra fokus på rengøring og alle overflader bliver sprittet af mellem hvert kursus. 

Flere kurser