/ Kursusinformation / Corona retningslinjer ved undervisning hos EjendomDanmark

Corona retningslinjer ved undervisning hos EjendomDanmark

EjendomDanmark følger myndighedernes anbefalinger. Her på siden kan du se information om kursusdeltagelse.

I takt med samfundet gradvist åbner mere op, glæder vi os også til at kunne byde vores kursister velkommen. 

Hos EjendomDanmark følger vi til en hver tid myndighedernes anbefalinger. Det betyder, at der frem til forsamlingsforbuddet bliver hævet yderligere, kan være op til 30 til stede i vores kursuslokale inklusive undervisere. 

For at sikre, du trygt kan gå på kursus hos EjendomDanmark, har vi indført flere tiltag.

Gyldigt coronapas

Fysisk deltagelse forudsætter gyldig coronapas eller dokumentation på en negativ coronatest inden for de seneste 72 timer.  Der bliver foretaget kontrol af gyldigt coronapas, så mød kun op med gyldigt coronapas.

Hvis du er syg eller har symptomer på sygdom

Du kan ikke møde fysisk op til undervisningen, hvis du har symptomer på sygdom eller er syg. Du kan i stedet deltage digitalt. Alle tilmeldte har adgang til det digitale undervisningslokale og -materiale. 

Undervisningen bliver live-streamet 

Alle tilmeldte har mulighed for at følge undervisningen live fra kursuslokalet i det tidsrum det afholdes. Alle tilmeldte får tilsendt et link, der leder ind til det digitale kursuslokale før kurset begynder. Som deltager har man også adgang til kursets materialeside her på hjemmesiden, hvor undervisningsmaterialet er tilgængeligt.

God plads i kursuslokalet

Borde og stole er opstillet med god afstand og giver deltagerne mulighed for at holde afstand til de øvrige deltagere.

Mulighed for at spritte af 

Der er opstillet standere med håndsprit uden for indgangene til kursuslokalet. Derudover er der adgang til håndsprit og mundbind i kursuslokalet og i alle fællesområder. 

Ekstra fokus på rengøring

Alle overflader og håndflader bliver rengjort.

Forplejning

Der er krav om mundbind i kantinen. EjendomDanmark stiller mundbind til rådighed. Kantinen overholder alle retningslinjer. 

Smittesporing 

Bliver du testet positiv med COVID-19 i op til 14 dage efter, du har deltaget på et arrangement hos EjendomDanmark, beder vi dig om at orientere sekretariatet, så vi kan kontakte de øvrige deltagere og hjælpe med at stoppe spredningen.

Kontakt sekretariatet ved spørgsmål

Kursusafdelingen

Kontakt os på

Flere kurser