/ Kursusinformation / Corona retningslinjer ved undervisning hos EjendomDanmark

Corona retningslinjer ved undervisning hos EjendomDanmark

EjendomDanmark følger myndighedernes anbefalinger. Her på siden kan du se information om kursusdeltagelse.

Hos EjendomDanmark følger vi til en hver tid myndighedernes anbefalinger. For at sikre, du trygt kan gå på kursus hos EjendomDanmark, har vi indført flere tiltag.

 

Hvis du er syg eller har symptomer på sygdom

Du kan ikke møde fysisk op til undervisningen, hvis du har symptomer på sygdom eller er syg. Du kan i stedet deltage digitalt. Alle tilmeldte har adgang til det digitale undervisningslokale og -materiale. 

Undervisningen bliver live-streamet 

Alle tilmeldte har mulighed for at følge undervisningen live fra kursuslokalet i det tidsrum det afholdes. Alle tilmeldte får tilsendt et link, der leder ind til det digitale kursuslokale før kurset begynder. Som deltager har man også adgang til kursets materialeside her på hjemmesiden, hvor undervisningsmaterialet er tilgængeligt.

Dog med undtagelse af undervisningen i suppleringsfaget Grundlæggende bogføring og regnskab, der ikke live-streames.  

Mulighed for at spritte af 

Der er opstillet standere med håndsprit uden for indgangene til kursuslokalet. Derudover er der adgang til håndsprit og mundbind i kursuslokalet og i alle fællesområder. 

Ekstra fokus på rengøring

Alle overflader og håndflader bliver rengjort.

Forplejning

Kantinen overholder alle retningslinjer. 

Smittesporing 

Bliver du testet positiv med COVID-19 i op til 14 dage efter, du har deltaget på et arrangement hos EjendomDanmark, beder vi dig om at orientere sekretariatet, så vi kan kontakte de øvrige deltagere og hjælpe med at stoppe spredningen.

Kontakt sekretariatet ved spørgsmål

Kursusafdelingen

Kontakt os på

Flere kurser