/ Vi mener / En digital branche

En digital branche

Digitalisering i ejendomsbranchen eller PropTech. Uanset navnet er der i ejendomsbranchen et stadigt stigende fokus på de muligheder, der kan åbnes døre til.

Ejendomsbranchen står på tærsklen til en stigende digitalisering. Mulighederne er mange, men der er også behov for, at idéer omdannes til praktiske værktøjer og ny viden, der kan understøtte hverdagen hos både lejere, ejere, administratorer og virksomheder. 

EjendomDanmark har derfor et stort fokus på digitalisering. I udgangen af 2020 igangsatte organisationen et unikt digitaliseringsprojekt. Det sker i samarbejde med en lang række aktører fra alle dele af branchen i hele landet. 

Projektet har blandt andet udmøntet sig i rapporten ”Status for digitaliseringen af ejendomsbranchen i dag”. Den viser, at stadig flere virksomheder har fået øjnene op for, at digitalisering er et vigtigt redskab for en bæredygtig virksomhed.

PropTech har længe været på dagsordenen hos EjendomDanmark, der har fulgt udviklingen inden for området lige fra begyndelsen. Nyheder, viden og øvrig information om emnet samles på temasiden med fokus på det.